Ambassadinbjudan till klubbstyrelsen

Genom Koreas ambassads vänliga inbjudan till Internationella Klubben var vi fyra styrelsefunktionärer som den 8 september 2009 fick uppleva en fantastisk kväll i Berwaldhallen.
Korea ville fira 50 år av diplomatiska relationer med Danmark, Norge och Sverige. Detta genom ”Seoul Metropolitan Government Cultural Mission” en föreställning i vardera Århus, Oslo och Stockholm.
I entrén fanns koreanska produkter som grönt te, teskålar och utsökta broderier för dem som önskade handla gediget hantverk.
Föreställningen började med en rofylld teceremoni, så långt från  jäkt och stress som man kan tänka sig. I samma lugna tempo följde en modevisning med sköna färger och vackert draperade fotsida dräkter. 
Efter ömsesidiga hedersbetygelser och välkomsttal mellan Koreas ambassadör och Stockholms stads representant exploderade ett fyrverkeri – inte med krutpjäser – utan med musik och dans. 
Hela scenen fylld av musikanter, dansare och akrobater stilfullt ömsom tågande i formationer ömsom virvlande runt i helt otrolig färgprakt och glädje, ett skådespel så fantastiskt att man undrade om det var dröm eller verklighet. En helt oförglömlig upplevelse!
Inger Wiik

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s