Händelser & evenemang

 

—–2019—-

Preliminärt Under våren. Ambassadbesök på Rumänska ambassaden. Programvärd: Inger Wiik.

***

Den 13 mars kl 12.00

E6A79B76-75A6-4AF6-A5EE-B1EE9F8910F7

Lunchträff med Göran Lennmarker onsdagen den 13 mars 2019

Göran Lennmarker kåserar om de frågor inom skilda områden som han har drivit genom åren som ledamot och suppleant i flera utskott, bl.a Utrikesnämnden, OSSE- delegationen, Krigsdelegationen och EU-nämnden. Framför allt har han varit aktiv i Utrikesutskottet där han var ordförande 2006-2010. Tillsammans med Sören Lekberg representerade Lennmarker Sveriges riksdag i utformandet av Europeiska konventet. Under åren 2004-2006 var han Konstitutionsutskottets ordförande och ledde de TV-sända utfrågningarna om regeringens agerande efter tsunamikatastrofen. Göran Lennmarker har också varit ordförande i EU-nämnden och ordförande i Försvarsberedningen. Lennmarker har genom sina mångsidiga uppdrag och erfarenheter blivit den som i högsta grad känner till Sveriges position gentemot övriga Norden, Europa, USA och övriga världen. Detta gäller ekonomi, politik, försvar, kultur och utbildning. En viktig fråga som Lennmarker också har drivit har varit att tydliggöra gränsen mellan den offentliga makten och individen. Lennmarker är ordförande för Jan Hjalmarsson Stiftelsen och Säkerhets- och försvarsföretagen.

Anmälan: Genom mail eller telefon till Inger Wiik. E-mail: i.wiik@icloud.com
Tel: 0736-763 504. Inger bekräftar anmälan. Anmälan är bindande och de som inte kommer  måste ändå betala avgiften pga det antal som Klubben har förbeställt . Begäran om särskild mat måste för kökets skull göras vid anmälan.( Allergier, vegetariskt, bara fisk el. dyligt.)
Pris: 200 kr som denna gång betalas på plats.

Plats: Odd Fellows lokaler, Västra Trädgårdsgatan 11 A i Stockholm

Tid: Kl. 12.00. Till våra Lunchträffar på Odd Fellows vill vi påpeka att samling sker i så god tid att vi sitter till bords senast kl.12.10 så den varma maten kan serveras enligt överenskommelse med köket. Detta för att kunna få en lugn servering. När alla ätit klart dukas det av, kaffet serveras och Föredraget kan börja. Vanligtvis bryter vi senast kl.14.00. Om intresse finns kan de som vill förflytta sig till annan lokal för att fortsätta diskutera dagens ämne.

 

Den 18 mars Seminarium. – Restaurantbedömning

900FDE5E-8085-4FB1-AA09-E8EC1C96E9CB

Restaurantbedömning  på Vinkällaren Grappe. Programvärd: Carl Jan Granqvist.

Internationella Klubbens medlemmar har fått en mycket intressent inbjudan till ett seminarium om  restaurantbedömning som sker i Vinkällaren Grappe.

Ett begränsat antal personer från klubben kan här få lära sig den konsten.

Har man någon gång lekt med tanken på att leka hemlig restaurantkritiker eller låtsas vara Alex Polizzi i den engelska TV serien The Hotel Inspector, då ska man deltaga i detta symposium.

Läs mer om seminariumet och anmäl er här:

inbjudan till symposium 18 mars 2019 (1)

symposieprogram den 18 mars 2019 (1)

***

Preliminärt. April Ambassadbesök Norska ambassaden. Programvärd: Inger Wiik.

***

Den 3 maj kl 12.00 Lunchträff med Anna Maria Corazza Bildt. Programvärd: Inger Wiik.

***

Den 3 maj årsmöte. Årsmötet kommer att hållas  i Oscars församlings församlingslokal kl 17.00-22.00. Programvärd: Carl Jan Granqvist

***

Den 23 september Mannekänguppvisning Tam Tam. Programvärd: Lill Lill Lundgren.

***

Den 26 oktober 95-årsjubileum på Stallmästaregården. Programvärd: Carl Jan Granqvist.

Detaljerad information kommer fortlöpande att uppdateras på hemsidan.

Klubbens sekretariat:

Internationella Klubben i Stockholm

c/o Iréne A. M. Tegnander

Polhemsgatan 28 lgh 1206

112 30 Stockholm

Tel: 070-648 88 20

e-post: irene.am.tegnander@telia.com

Klubbevenemang: Viktigt att lyssna på Evenemangstelefonen 070-333 93 89.

***

Internationella Klubben på Facebook

Alla evenemang, som Internationella Klubben i Stockholm erbjuder, är enbart avsedda för klubbens medlemmar, om inte annat angivits.

För att delta i de evenemang, som klubben erbjuder, välkomnas alla, som har ansökt och sedan antagits som medlem. Instruktioner om hur detta går till, kan man läsa om på denna hemsida under rubriken MEDLEMSSKAP i menyn.

https://theinternationalclub.wordpress.com/membership/

***

 

 JUBILEUMSBOK 

IMG_5284

FotografierfrånInternationellaKlubbens
90årsjubileum.

Text och foto: Christer Nottberg

Fotografier från Internationella Klubbens 90-årsjubileum.

Boken, som har hårda pärmar och är tryckt på tjockt glättat papper innehåller 138 sidor med ingress, gästlista och 124 bilder från gästernas ankomst, mottagningen, galamiddagen, orkestern, uppträdanden och dansen i Odd Fellwos festlokaler på Västra Trädgårdsgatan 11 A i Stockholm. Boken beställs från Internationella Klubben i Stockholm och kostar 800 kr och kan beställas från klubbens kanslist. E-post: irene.am.tegnander@telia.com Tel: 070-648 88 20 eller Swisha betalningen till 1231310226

*****

 

 

 

 

Information on how many seats are left for an event, we leave on phone 070 3339389, which is an information telephone for the International Club.

Information om hur många platser som finns kvar för ett evenemang lämnar vi på telefon 070 3339389, som är en informationstelefon för Internationella Klubben e.

 

Annonser

En reaktion till “Händelser & evenemang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s